Piipalle toppi ja t-paitoja

 Piipalla alkoi pari viikkoa sitten eskari ja juuri ennen sitä iski kriisi, että kaikki vaatteet ovat ihan yllättäen käymässä tai käyneet pieneksi!😳
Suurin pula oli topeista ja t-paidoista, joten ensihätään sain tehtyä yhden topin ja kaksi teepparia.

Lisäksi myös ehjistä leggareista oli kova pula. En tykkää ostaa vaatteita (lapsille tai itselleni) halpaketjuista tai muista vastaavista paikoista, vaan jos ostaa täytyy, niin sitten suomalaista. Nyt tein kuitenkin hetken mielijohteesta poikkeuksen, kun pyörähdettiin tokmannilla jotain etsimässä, mitä ei edes löydetty. Enkä muista mitä se jokin oli😂 Päätin lyhentää loppumatonta tehtävälistaani ostamalla tarjouksessa olleen leggarisetin. Siitä setistä näissä kuvissa päällä 2/3.

Toppi oli valmis juuri ensimmäistä eskaripäivää edeltävänä iltana, siis riittävän ajoissa😁 Tähän ei ollut mitään valmista kaavaa, vähän otin apuja vaatekaapista. Trikoo on kangaskapinalta tilattu, olisiko ollut "New York syksy 2018" -trikoiden loppuunmyyntialesta hamstrattu.
Ensimmäinen teeppari puolestaan valmistui keskiviikoksi ja sillä pärjäsikin sitten loppuun ensimmäisen eskariviikon😂 Tämä on tehty koossa 116 Ottobre 6/2014 "climbing flowers" -kaavaa muokaten, eli se samainen kaava, jolla olen tehnyt jo kaksi erilaista mekkoa (linkki ensimmäiseen, linkki toiseen).
Tämäkin kangas on kangaskapinalta tilattu. Tähän kokeilin kangasmaaleilla tehdä meidän Hilma-ankan saateenkaarenkirjavaan vesisateeseen, koska ankoista sadesää on paras sää💦 Pekan mielestä näyttää ihan tulisateelta😅
Toinenkin teeppari on samalla kaavalla. Tämän yläosan kangas on elvelyckan designin suunnittelema majapuulta tilattu pakanloppu tai joku muu talven alelöytö. Alaosa on sitten taas kangaskapinalta.

Kommentit