Body ja pöksyt Aipulle


Aippu kasvaa hurjaa tahtia, eli hyvä syy ommella jotain! Eilen oli 5kk neuvolakin, mutta th unohti kirjoittaa mitat neuvolakorttiin. 4kk neuvolassa mitat oli himppasen vajaa 6kg ja pituuta oli 61,5cm. Nyt muistan painoa olleen 6,5kg, mutta muuta ei jäänyt mieleen. Joka tapauksessa, oikein mainio syy muuttaa kankaita vaatteiksi.

Bodyn kettu-kangas on Paapii Designilta ja muut kankaat ja resorit kangaskapinalta.


Kaavana oli sama Ottobresta 1/2012 löytyvä kietaisubodyn kaava, mitä muokkailin viimeksikin. Nyt käytin kokoa 68. Jälleen kerran muokkasin kaavaa hieman. Tällä kertaa en pidentänyt hihoja, mutta lisäsin niihin resorit jatkoksi. Etukappaleen muokkasin samoin kuin viimeksi, mutta katkaisin sen, eli en laittanutkaan neppareita olalle. Haaranepparit mallasin sopimaan yhteen viimeksi tekemieni jatkopalojen kanssa.

Muuten neppareiden kanssa tulikin pieni ongelma. Löysin nepparilaatikostani kolmea sorttia neppareita, mutta jokaista vain muutamia pareja. Bodyyn tuli siis lopulta kolmenlaisia (onneksi ei räikeän erilaisia) neppareita, joita olisi saanut olla ainakin yksi pari enemmän. Nyt nuo neppareiden välit irvistelevät ja taidan lisätä väleihin vielä yhdet nepparit, kunhan saan niitä lisää.

Housujen kaava on Ottobresta 1/2015, sekin kokoa 68. Näihin taisin lisätä vain resorin, eli ei muita muokkauksia.Piipalta putosi edellisellä viikolla eka hammas ja tänä aamuna Aipun suuhun oli samaiselle paikalle puhjennut ensimmäinen pieni hampaan alku😅

Piipa on innostunut pitkästä aikaa tukkajutuista ja haluaisi joka päivä milloin minkäkinlaista ponnaria tai lettiä. Aippukin on kovin innostunut hiuksista ja roikkuu jatkuvasti joko minun tai Piipan tukassa😂


Kommentit