Yhdistelmävaunut hankittu

Tykkäsin kovasti Piipalla olleista Emmaljungan City Cross -yhdistelmistä, joten tarkoitus oli hankkia tälläkin kertaa sellaiset. Piipan vaunut ehdin tietysti edellisenä keväänä myymään pois. Katselin vaunuja käytettynä muutamasta facen ryhmästä sekä torista, mutta mieleisiä käytettyjä järkevään hintaan ei oikein tuntunut löytyvän. Sitten satuin vilkaisemaan jollyroomin komeat alennukset ja hupsista keikkaa, ehkä viikon pähkäilyn jälkeen oli yhdistelmät tilattu. Meille tulikin Petite Cherien Classicit.

Tässäpä hieman ensiajatuksia yhdistelmistä😁

Ihan ensimmäisenä paketteja purkaessa mies totesi, että ei väri ihan vastannut kuvitelmaa. Itse olin niin tohkeissani paketteja avaamassa, etten tajunnut koko väriä edes ajatella. Mutta ihan totta, ei nämä kyllä vihreiltä näytä, toisin kuin mainoskuvissa. Mutta onneksi tämäkään väri ei ole paha, joten ehkä kestämme pienen pettymyksen😅


Ominaisuuksiltaan nämä vaikuttavat aikalailla vastaavilta, kuin Emmaljungan City Crossit. Näillä luulisi pääsevän ihan samalla tavalla myös maastoon ja tavarakori saattaa olla ehkä parempikin verrattuna Emmaljungien umpinaiseen. Hirveästi en kankaiden kiinnityksiä tutkaillut, mutta jäi sellainen mielikuva, että olisivat helpompi tarvittaessa irroittaa puhdistusta varten. Nämä vaunut on varmasti meille oikein hyvät ja toimivat ainakin ensivaikutelmalta.👌


Miinuksia löysin kyllä myös muutaman, mutta ei mitään ylitsepääsemätöntä. Pikkujuttuja vain. Integroitu hyttysverkko olisi ollut hyvä olla (hyttysverkko on siis vielä hankittava) ja sadesuojakin piti tilata erikseen. Renkaat on ilmakumit ja ehkä hieman arveluttaa kuinka tulevat menossa kestämään.

Ratasosa vaikutti oikein hyvältä ja näppärältä käyttää muuten, mutta kiinteistä 5-pistevaljaista en tykännyt. Ne on ommeltu siten, ettei niitä oikein saa järkevästi pois tieltä. Toisaalta en haluaisi niitä irtikään näpsiä. Piipan vaunuissa vyöt sai näppärästi pujotettua piiloon, kun ei niitä juurikaan tarvittu. Onneksi tässä on hyvin aikaa keksiä joku ratkaisu.

Niin ja ratasosassa ei ole yhtään taskua, samoin ei kuomussakaan, mikä on vähän hassua. Vaunukopassa taskuja kuitenkin on erittäin hyvin. Ratasosan molemmilla sivuilla on vetoketjut, joita ensin luulin taskuiksi. Siinä vaiheessa kun työnsin käden sisään "taskuun", tulikin käsi pohjan kautta läpi. Toistaiseksi on vielä arvoitus, mikä noiden vetskareiden tarkoitus mahtaa olla. Samanlaiset "taskut" on muuten myös vaunukopan molemmin puolin olevien isojen oikeiden taskujen sisäpuolella.

Mutta lopputulemana oikein onnistuneen tuntuinen vaunuvalinta😁

Loppuun vielä kuva juhannusruususta, joka alkaa jo availemaan ensimmäisiä kukkiaan😊

Kommentit