Shortsit ja toppi

Instan puolella vilautinkin jo Ommel 2018 -festareiden saldoa. Itse en onneksi sinne päässyt, nimittäin siellä ois kyllä lähtenyt homma käpälästä. Äiti oli sopivasti sillä suunnalla ja toi mun valmiiksi tilaaman paketin Majapuun kojulta, sekä vähän ekstraa kangaskapinalta. Nuo pienemmät rullat on resoreita ja isommat trikoita, samoin kuin kaikki kuviollisetkin kankaat.
Vesimelonitrikoo ja vihreä resori pääsivät jo käyttöön😊

Shortsit tein paikallisesta liikkeestä ostetusta ohuesta ja lötköstä trikoonjämästä, josta en ole yhtään tykännyt. Tähän tarkoitukseen se oli kuitenkin ihan jees. Lisäksi tuli ohutta mustaa resoria vyötärölle ja lahkeisiin. Kaava on ikivanhasta kirjasta 'Ompele tenavien tamineet' löytynyt collegehousujen kaava koossa 104, jonka lahkeet lyhensin shortseiksi.

Topin kaava on Ottobresta 3/2006 koko 110, jonka selkäosaa muokkasin. Eteen yritin myös tehdä jotain rypytyksen tapaista, mutta ne rypyt mystisesti jossain välissä katosi😁 Kangas on siis tosiaan Majapuulta, Tygdrommarin vesimeloni digitrikoo.

Joka tapauksessa Piipa oli tyytyväinen ja toivoi seuraavalle hoitopäivälle hellekeliä, että pääsisi esittelemään uusia vaatteitaan😅

Kommentit