Pusero vauvalle ja samisteluleggarit

Leggarit on molemmat samoilla kaavoilla kuin tähänkin asti, eli isommat Noshin kaavalla ja pienemmät Ottobresta 6/2012. Tällä kertaa laitoin isompiinkin resorin vyötärölle ja lisäksi myös lahkeisiin. Aikaisempien tuolla samalla Noshin kaavalla tehtyjen leggareiden lahkeet on olleet aika tiukat käytössä, joten ajattelin kokeilla vaihteeksi resoreita. Kuminauhankaan kanssa en nyt jaksanut leikkiä. Yksiväriset trikoot ja resori on kangaskapinasta.

Vauvan puseroon käytin aikaisemmin esittelemieni bodyen kaavaa, jonka muokkasin kietaisubodyn kaavasta Ottobressa 1/2012. Pusero on tehty koossa 56, mutta siitä tuli kyllä todella reilu varsinkin pituuden suhteen. Voi mennä hetki, että se on sopiva. Niin ja kuten näkyy, tästä puuttuu vielä kiinnityssysteemi, jos en keksi parempaa ideaa, laitan puseroon nepparit. Yksivärinen trikoo on kangaskapinasta ja kuviollinen on majapuusta tilattu tygdrommar eläimet -digitrikoo.

Piipa innostui puserosta myös ja pyysi itselleenkin samanlaista. Toiveissa tosin on lisäksi ainakin mekko, hame ja tiukat shortsit😅

Kommentit