Eka jumppis ommeltu ja mammapakkaus saatu

Nyt on vihdoin eka jumppis tehtyn√§ūüôĆ
Jonkin aikaa meni kivan kaavan löytymiseen, mutta lopulta päädyin Ottobren 4/2012 jumppikseen. Jostain syystä ohjeen kuva ei miellyttänyt silmää ja meinasin jo tilata kaavan, mutta sitten löysin kivan näköisiä jumppiksia tuolla Ottobren kaavalla tehtynä muutamasta blogista. Kokoa arvoin myös. Halusin jumppiksen olevan sopiva heti synnäriltä kotiin lähtiessä, jos keli on viileämpi, joten päädyin kokoon 56. Kangas on PaaPii Designin 'Hilda' -college ja hupun trikoo sekä resorit on kangaskapinasta.

T√§st√§ jumppiksesta tuli kyll√§ oikein kiva! Jotenkin kuvittelin t√§m√§n olevan hankalampi tehd√§, mutta ei t√§m√§ kyll√§ sit√§ ollut. Huppuun lis√§sin vuorin ja muuta en sitten tainnutkaan t√§ll√§ kertaa soveltaa. Ty√∂l√§in osuus oli tietysti kaavojen piirt√§minenūüėÖ √Ąiti laittoi vetskarin samalla, kun n√§ytti miten se tehd√§√§n ja hurautti resoritkin siin√§ sivussa.

My√∂s Piipalle olen ehtinyt muutaman jutun ompelemaan, mutta niit√§ esittelen my√∂hemmin. Jos huomenna saataisiin vaikka sovituskuvat otettuaūüėä

Tällä viikolla tuli äitiyspakkauskin vihdoin ja päästiin sitä tonkimaan! Paljon kaikenlaista kivaa. Sen suuremmin en pakkauksen sisältöä lähtenyt kuvaamaan, koska kokonaisuudessaan tämänvuotisen sisällön pääsee vilkaisemaan kelan sivuilta.

Mun suosikkeja oli tietysti lammas -aiheinen makuupussi ja ankka -lusikkaūüėĀ Vaatteissakin oli paljon enemm√§n mieleisi√§, kuin Piipan pakkauksessa (2013) oli. Ylip√§√§t√§√§n t√§m√§ pakkaus on laatikkoa my√∂ten kivempi. Piipa jo innoissaan suunnitteli, kuinka h√§n sitten sy√∂tt√§√§ vauvaa tuolla lusikalla.


Kommentit