Testissä Mehukatti Luomu -pillimehut!

Me saatiin hopottajien kampanjan kautta testiin uudet Mehukatti Luomu -pillimehut. Tarkempaa tietoa löydät tuotteen omalta sivulta tämän linkin takaa, mutta tässä lyhyt pikainfo:

"Mehukatti on valmistanut lapsille kaksi uutta luomupillimehua, joihin ei ole lisätty sokeria eikä muitakaan makeutusaineita, vaan makeus tulee luontaisesti hedelmistä ja marjoista. Mehut ovat lisä- ja säilöntäaineettomia ja niissä on korkea täysmehupitoisuus 75-80%."

Mä en ole antanut Piipalle mehuja juuri lainkaan ja silloin harvoin, kun olen, on kyseessä ollut täysmehut. Onhan Piipa tietysti sokerimehuja saanut mm. hoidon retkillä ja varmaan mummoloissa tai muissakin kyläpaikoissa. Kotona kuitenkin pillimehujen sijaan on retkillä käytetty joko imettäviä soseita tai omaa juomapulloa. Nyt tämän mainoksen nähtyäni oli pakko päästä testaamaan! Saimme testiin molempia makuja kaksi kappaletta.

Mehut kävin hakemassa matkalla Piipan jumppaan ja jumppapaikalla Piipan piti päästä tietysti kuuluttamaan kaikille silmät lautasen kokoisina, kuinka hänen äiti oli ostanut hänelle pillimehuja!😳😂 Eräskin tuttu äiti kysyi minulta, että kai laitoin ne kaappiin odottamaan 18-vuotis -bileitä😁 Hän siis tiesi tämän minun linjauksen sokerimehuista. Pakko oli hieman jo valottaa, millaisista pillimehuista oli kyse.

Seuraavana päivänä sitten lämmitettiin sauna ja tottakai saunajuomaksi Piipa sai pillimehun. Jatkuvasti saunassa kuului kommentteja:

"On kyllä erityisen hyvää pillimehua!"
"Todella hyvää pillimehua tämä on."

Piti meidänkin miehen kanssa puokkiin maistaa yksi pillimehu, ja kyllä se meidän molempien mielestä voitti sokeriset pillimehut 100/0!

Lopputulemana siis: Tulen varmasti näitä jatkossa ostamaan ainakin retkille ja reissuun😎

Kommentit