Multahommissa


Laitettiin Piipan kanssa kuun alussa ensimmäinen satsi siemeniä multaan. Purkkeihin meni tomaattia, selleriä, paprikaa, vesimelonia, hunajamelonia, basilikaa, persiljaa ja meiramia. Muutakin olisi ollut kiva laittaa, mutta siemeniä ei löytynyt, vaikka useammasta kaupasta olen käynyt niitä etsimässä. Täytyy varmaan hakea siemenet seuraavana viikonloppuna Kuopiosta koirahommien lomassa. Chiliä ja suippopaprikaa pitää ainakin ostaa, mutta ainahan jotain ylimääräistä tarttuu matkaan😅


Samaan syssyyn olen tietysti tuumaillut tulevan kesän kasvimaata ahkerasti ja piirrellyt kaikenlaisia suunnitelmia siihen liittyen. Toisaalta joku isompi kasvihuone olis aika päheä, mutta myös pienemmät vaihtoehdot voisi olla kivat ja toimivat.
Tässä kuvassa on edellisen kesän sievät kasvihuoneet vanhan kodin pihassa. Nämä tuli tottakai loppukesän muutossa mukaan ja odottaa nyt varastossa kesää.

Pinterest on myös tarjoillut hurjan määrän ihania ideoita, joita olen tallentanut.
Nyt mulla alkaa olla muutama aika kiva idea valmiina, mutta vielähän tässä ehtii moneen kertaan mieltään muuttaa😁 Heti lumitilanteen salliessa täytyy kyllä päästä rakennuspuuhiin.

Ps. Kattokaas tää arvonta, ei tarvi varmaan veikata olenko mukana😁

Kommentit